Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

Czekam na start serwera ;)

Prezentacja bardzo fajna, na starcie też postaram się być.

Wejdę, zobaczę, obejrzę, jak mi się spodoba to pogram dłużej :>

Opublikowano

@topic

Czekam na start serwera ;)

Prezentacja bardzo fajna, na starcie też postaram się być.

Wejdę, zobaczę, obejrzę, jak mi się spodoba to pogram dłużej :>

Serdecznie zapraszam.

Było by nam miło gdyby Pan zaprosił również znajomych :)

Do zobaczenia na serwerze!

Pozdrawiam.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Miła prezentacja , ale niestety nie wejdę. Przekonałem się co to firehosting mając od nich sponsoring.
Gdy wbiło ok. 30 graczy na 35 slotów , to było ok. 18 TPS , były cofki , Nie dropały ity itd. Ale to co było dziwnego miałem tylko 23 pluginy.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Z mojej strony serdecznie nie polecam.Juz tlumacze dlaczego Tirex aka programista kradnacy kod xcrafters jest strasznym klamca i oszukuje ludzi na pluginy (sprzedaje plugin z backdorem nastepnie jak ktos zrobi na nim serwer to kickall).Mam jego wszystkie pluginy Na Gildie,Chat,Drop,Toolsy,TnT,Swinki :).Oczywiscie wszystko pod******jebane od xcrafters MySQL.A i jeszcze przerobione toolsy xcrafters z dodatkami ;c.A i jeszcze raz serdeeecznie nie polecam.Pozdrawia Administracja YouHard ;).

Opublikowano

@UP, @1361622928-U485574.pngup2  Ja również nie polecam, jego pluginy to syf. A sama jego osoba to nieogarnięty 14 latek który oszukuje ludzi. Co do servera to jedno wielkie gówno, poprzednio nie wypalił, to i teraz będzie to samo. Żeby tworzyć server najpierw trzeba mieć doświadczenie, a wy go właśnie nie posiadacie.

Opublikowano

widze ze tutaj cala ekipa pseudo programistow z you(gowno)harda wypowiada 

@UP, @1361622928-U485574.pngup2  Ja również nie polecam, jego pluginy to syf. A sama jego osoba to nieogarnięty 14 latek który oszukuje ludzi. Co do servera to jedno wielkie gówno, poprzednio nie wypalił, to i teraz będzie to samo. Żeby tworzyć server najpierw trzeba mieć doświadczenie, a wy go właśnie nie posiadacie.

AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHA 

powiedzial typ ktorego serwer padl po 2 dniach 

Z mojej strony serdecznie nie polecam.Juz tlumacze dlaczego Tirex aka programista kradnacy kod xcrafters jest strasznym klamca i oszukuje ludzi na pluginy (sprzedaje plugin z backdorem nastepnie jak ktos zrobi na nim serwer to kickall).Mam jego wszystkie pluginy Na Gildie,Chat,Drop,Toolsy,TnT,Swinki :).Oczywiscie wszystko pod******jebane od xcrafters MySQL.A i jeszcze przerobione toolsy xcrafters z dodatkami ;c.A i jeszcze raz serdeeecznie nie polecam.Pozdrawia Administracja YouHard ;).

a przypomniec ci ten twoj "autorski" plugin na blokade /pl ?

autorski kod prosto z toolsow xcrafters 

@top

mozliwe ze zagram jak bedzie duzo graczy 

Opublikowano

widze ze tutaj cala ekipa pseudo programistow z you(gowno)harda wypowiada 

AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHA 

powiedzial typ ktorego serwer padl po 2 dniach 

a przypomniec ci ten twoj "autorski" plugin na blokade /pl ?

autorski kod prosto z toolsow xcrafters 

@top

mozliwe ze zagram jak bedzie duzo graczy 

To ku*wa zrób lepszy server, zobaczymy czy chociaż będziesz w stanie postawić go bez lagów i błędów na autorskich pluginach (a sorry, nawet nie potrafisz ich napisać). Server nie upadł z powodu niewypału, upadł z powodu padniętej bazy mysql (czyli gildie nie były możliwe do stworzenia, a ranking nie działał). A teraz jest reaktywacja (w skrócie nowa edycja), na której wszystko jest na bieżąco testowane i robione z sercem, zmian jest ogrom, nie wspominając o włożonej w to pracy. Twój server nie postał by nawet parę godzin a jeżeli by postał to nie miał by nawet 20 graczy.

PS: Nienawidzę randomów, którzy nie znają nawet całej sytuacji.

Opublikowano

Miła prezentacja , ale niestety nie wejdę. Przekonałem się co to firehosting mając od nich sponsoring.

Gdy wbiło ok. 30 graczy na 35 slotów , to było ok. 18 TPS , były cofki , Nie dropały ity itd. Ale to co było dziwnego miałem tylko 23 pluginy.

Mam tam najlepsze warunki wiec nie martw się :)

Mój serwer będzie na oddzielnej maszynie.

@#xXBlakeyzXx# Całkowicie sie zgadzam, ja rowniez mam jego plg :)

Tirex? Żaden z niego programista, to dziecko które się naoglądało poradników z bukkit.org i podpierdala kod defabriego ...

To samo Rettiwer...

Do tego te "zoptymalizowane pluginy"

Optymalizacja to ostatnie, co mi sie kojarzy z dwoma powyższymi typami, a pana zamoraka nie znam lecz wnioskuję, że jest nowicjuszem bo mało co o nim słyszałem

To ku*wa zrób lepszy server, zobaczymy czy chociaż będziesz w stanie postawić go bez lagów i błędów na autorskich pluginach (a sorry, nawet nie potrafisz ich napisać). Server nie upadł z powodu niewypału, upadł z powodu padniętej bazy mysql (czyli gildie nie były możliwe do stworzenia, a ranking nie działał). A teraz jest reaktywacja (w skrócie nowa edycja), na której wszystko jest na bieżąco testowane i robione z sercem, zmian jest ogrom, nie wspominając o włożonej w to pracy. Twój server nie postał by nawet parę godzin a jeżeli by postał to nie miał by nawet 20 graczy.

PS: Nienawidzę randomów, którzy nie znają nawet całej sytuacji.

PANOWIE! 

Slyszałem dużo o Tirex'sie i widzę ,że rzeczywiście jest to prawda.

Plugin na gildie nie jest jego wiec proszę się nie martwić i spokojnie zajrzeć za serwer :)

Z pomocy Tirex'a zrezygnowałem.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Mam tam najlepsze warunki wiec nie martw się :)

Mój serwer będzie na oddzielnej maszynie.

PANOWIE! 

Slyszałem dużo o Tirex'sie i widzę ,że rzeczywiście jest to prawda.

Plugin na gildie nie jest jego wiec proszę się nie martwić i spokojnie zajrzeć za serwer :)

Z pomocy Tirex'a zrezygnowałem.

Witaj. Ja odnosząc co napisałeś , mój serwer niby też był na "Oddzielnej" maszynie.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Witaj. Ja odnosząc co napisałeś , mój serwer niby też był na "Oddzielnej" maszynie.

Pracuje z nimi już bardzo długo i naprawdę nie martw się :)

Zapraszam na start serwera i sam ocenisz.

Sobota 09.08.2014

Godzina: 19:00

Pozdrawiam

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na start tego serwera, mam nadzieję, że będzie to serwer wyjątkowy, na pewno zagram z ekipą.

Miło nam to słyszeć czekamy również :)

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...